Under uppbyggnad

Roligt att ni hittat hit. Vi i Toröd Outddor är en ideell förening som med det här projektet med att få igång ett levande Toröd igen hoppas på att skapa ett gemensamt nav för cyklister och friluftsliv i regionen. Vi kommer under våren 2017 att påbörja projektet med att etablera lite banor kring ladan vid Toröd samt påbörja utvecklingen av lederna ute i skogen. Vår primära tanke är att låta de idag befintliga stigarna vara och att påbörja en (till en början) ny led i anslutning till de befintliga. En led med många utmanande inslag, både för mer avancerade cyklister men även för de mindre erfarna.

Under våren så kommer även ett arbete med att driva en ansökan till EU och Jordbruksverket utföras, allt i enlighet med att få till den för många efterlängtade samlingsplatsen för alla åldrar, lokala som externa besökare.

För frågor, vänligen kontakta nedanstående alternativt skicka frågor till info@toröd-outdoor.se

Väl mött i vår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *